1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. Decotuin - Woondeco kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Decotuin - Woondeco. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Decotuin - Woondeco verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van Decotuin - Woondeco

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de Decotuin - Woondeco-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Decotuin - Woondeco-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Decotuin - Woondeco. U kunt uw verzoek sturen naar Decotuin - Woondeco door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van Decotuin - Woondeco

De informatie op de Decotuin - Woondeco website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Decotuin - Woondeco streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan Decotuin - Woondeco hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

facebook_page_plugin

Contact

Decotuin - Woondeco
Oostendelaan 268
8430 Middelkerke

T 059 30 61 29
F 059 31 53 86
BE 0466 040 062